Sporters

Sporters

Fysiotherapie en kinesitherapie voor (top)sporters

Sport je op hoog niveau, misschien zelfs wel in de top? Dan weet je dat elk percentage vooruitgang die je behaalt het verschil kan zijn tussen winnen en verliezen. Dus als je materiaal, kleding, training en faciliteiten kloppen, kijk dan eens of er op fysiek en/of mentaal vlak nog winst te boeken is. Ik help je daar graag bij.

Meer dan sportfysiotherapie

Ik ben fysiotherapeut / kinesitherapeut. Daarnaast ben ik geschoold in aanverwante disciplines als manuele therapie, manueel viscerale therapie en craniosacrale therapie. Dat maakt dat ik een groot arsenaal aan technieken heb waaruit ik kan putten. Ik kies wat jou het beste kan helpen. Mijn eigen achtergrond als ex-topsporter maakt dat ik wellicht weet wat er nog te verbeteren valt.

  • Bij klachten: ik ga op zoek naar de bron van je klacht. Ik geloof in behandelingen op een dieper niveau en zet in op structureel resultaat. Dat betekent doorgaans dat je sneller genezen bent en dus weer voluit kunt sporten.
  • Preventie: voorkomen is beter dan genezen. Het is goed om je als sporter regelmatig te laten onderzoeken op blokkades in je lijf. Vanuit blokkades ga je namelijk klachten ontwikkelen. Ik spoor de blokkades op en help jouw lichaam om ze op te heffen. Zo kun je blessures en andere klachten voorkomen.

Als ex-topsporter en fysiotherapeut help ik je graag om tot een perfecte fysieke en emotionele balans te komen. Van daaruit kun jij je sportieve ambities waarmaken.

“Elk percentage fysieke vooruitgang kan het verschil zijn tussen winnen en verliezen.”