De praktijk

De praktijk

Fysiotherapiepraktijk

In 2015 ben ik begonnen met Navitas. Een fysiotherapiepraktijk waarin ik mensen met hun fysieke en bijkomende emotionele klachten help. Door mensen op een zo persoonlijk mogelijke manier te behandelen en ruim tijd voor een sessie uit te trekken, wil ik zorg weer echte zorg laten zijn.

Fysieke klachten

Wat je lichamelijke klacht ook is, ik help je de bron ervan te achterhalen. Vervolgens zet ik mijn kennis en jarenlange ervaring in om je lichaam te helpen om de blokkade op te heffen. In mijn praktijk help ik mensen met uiteenlopende klachten, zoals:

  • rugklachten, nekklachten, schouderklachten, knieklachten, heupklachten
  • moeheid, burn-out, stress, niet uitgerust wakker worden, slecht slapen
  • pijn bij zitten of staan, uitstralende pijn, hoofdpijn
  • artrose, darmklachten, huilbaby, pijn bij menstruatie
  • en veel meer…

Tarieven & vergoedingen

Ik heb cliënten uit Nederland en België. Natuurlijk hanteer ik voor iedereen hetzelfde tarief: € 45,00 per sessie.

  • Nederlandse cliënten kunnen zonder verwijzing bij mij terecht. Omdat ik contractvrij werk raad ik je aan bij je zorgverzekeraar na te vragen wat je vergoed krijgt.
  • Belgische cliënten met een doktersattest hebben recht op tenminste 50% teruggaaf van het geconventioneerde tarief kinesitherapie. Ik ben niet-geconventioneerd.
  • Na elke behandeling is het gewenst dat er contant wordt afgerekend. Je kunt bij mij pinnen of met Bancontact betalen. Je krijgt dan een rekening mee of een attest dat je kunt indienen bij je zorgverzekeraar of ziekenkas.

Optimale aandacht

Sinds 1998 ben ik BIG-geregistreerd in Nederland en sta ik in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Ik werk contractvrij en ben niet-geconventioneerd om mijn tijd zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten voor cliënten. Tijd die anders verloren gaat aan administratie.

Geïnteresseerd?

Mocht je interesse hebben in een behandeling of vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij mailen, bellen of een sms-bericht sturen.

“Ga je voor symptoombestrijding of wil je dat je probleem bij de bron wordt aangepakt?”

Natascha Knaven-den Ouden